Om dagiset

Solna Hundhuset är en plats att trivas på!

Vi är ett litet hemtrevligt, modernt hunddagis som ligger på Sommarvägen 5 i Vireberg. Ett stenkast från Solna Centrum och Solna Business Park bredvid Skytteholmsparken. Hos oss tillbringar hundarna dagarna i stora mysigt inredda rum tillsammans med andra hundar. Här finns gott om möjligheter till behaglig vila oavsett om din hund trivs med att ligga nära sina kompisar eller mer privat.

Lokalen har ett fantastiskt ljusinsläpp och är specialbyggd efter hundens bästa. Lokalen har ett ventilationssystem speciellt anpassad för hundarna samt godkänd av Länsstyrelsen.

Vi är ett dagis för främst små hundar med ett fåtal platser för mellanstora raser. Det är främst REKO-metoder som används hos oss. Dagiset tar emot löptikar samt okastrerade hanar. Ingen extra avgift tas ut för löpperioder.

Utöver promenader och samvaro med andra hundar får pälsklingar mysa med dagispersonalen och sysselsätta sig med något utav våra aktivitetsspel då och då. Här finns det gott om kärlek så att det blir över!

Lunch serveras dagligen och klorna klipps en gång i månaden om man önskar detta. Vill ni och hunden göra ett besök hos oss och kolla hur vi har det? Varmt välkommen att kontakta oss!

%d bloggare gillar detta: